W tomie „Jajka i sery” znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziejcharakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchnitradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Jajka i sery czyli najlepsze omlety zapiekanki i sałatki
W tomie „Jajka i sery” znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziejcharakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchnitradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
- Autor: Hanna Szymanderska
- Ilość stron: 112
- Wydawnictwo: Multico
- Numer ISBN: 978-83-7073-865-5
- Data wydania: 2020-11-30
Oceny czytelników
Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.
Dodaj pierwszą recenzję “Jajka i sery czyli najlepsze omlety zapiekanki i sałatki”