Jajka i sery czyli najlepsze omlety zapiekanki i sałatki

W tomie „Jajka i sery” znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziejcharakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchnitradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.

  • Autor: Hanna Szymanderska
  • Ilość stron: 112
  • Wydawnictwo: Multico
  • Numer ISBN: 978-83-7073-865-5
  • Data wydania: 2020-11-30

W tomie „Jajka i sery” znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziejcharakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchnitradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.

SKU: 9788370738655
Kategoria:

Oceny czytelników

Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.

Dodaj pierwszą recenzję “Jajka i sery czyli najlepsze omlety zapiekanki i sałatki”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *