Wieprzowina

Wieprzowina to nie tylko pieczony schab czy kotlet schabowy.Z dobrze przyrządzonej wieprzowiny przygotujesz pyszny codzienny obiad lub wykwintne potrawy na wyjątkowe okazje.
W książce znajdziesz zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowe, ale wypróbowane pomysły.
Autorka o wieprzowinie wie wszystko.Zdradza nam tajniki swojej kuchni krok po kroku, dzieli się wiedzą i doświadczeniem.Z tej książki dowiesz się, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, aby było soczyste, aromatyczne i pełne smaku.

  • Autor: Anne Ridder
  • Ilość stron: 128
  • Wydawnictwo: Multico
  • Numer ISBN: 978-83-70738-22-8
  • Data wydania: 2010-07-01

Wieprzowina to nie tylko pieczony schab czy kotlet schabowy. Z dobrze przyrządzonej wieprzowiny przygotujesz pyszny codzienny obiad lub wykwintne potrawy na wyjątkowe okazje.
W książce znajdziesz zarówno tradycyjne przepisy, jak i nowe, ale wypróbowane pomysły.
Autorka o wieprzowinie wie wszystko. Zdradza nam tajniki swojej kuchni krok po kroku, dzieli się wiedzą i doświadczeniem. Z tej książki dowiesz się, jakie mięso wybrać, jak je przygotować, obsmażać, piec w piekarniku, smażyć na patelni, gotować i dusić, aby było soczyste, aromatyczne i pełne smaku. Poznasz 130 przepisów na dania z wieprzowiny. Dowiesz się, jak wzbogacać jej smak, łącząc z warzywami i owocami.
Lubisz dania z wieprzowiny? Chcesz odkryć nowe smaki? Wypróbuj tradycyjne i nowoczesne przepisy kulinarne. Na co dzień i od święta.

SKU: 9788370738228
Kategoria:

Oceny czytelników

Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.

Dodaj pierwszą recenzję “Wieprzowina”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *