Tanie gotowanie z tego, co zostanie
Autor: Praca Zbiorowa
Wydawca: Firma Księgarska Olesiejuk
Przekonaj się, że tanie potrawy mogą być smaczne i wartościowe. Znajdziesz tu nie tylko rozmaite dania w dobrej cenie, ale także pomysły na mądre gospodarowanie jedzeniem. Podpowiadamy m.in. jak wykorzystać mięso z rosołu i co zrobić z czerstwego pieczywa.
Przekonaj się, że tanie potrawy mogą być smaczne i wartościowe. Znajdziesz tu nie tylko rozmaite dania w dobrej cenie, ale także pomysły na mądre gospodarowanie jedzeniem. Podpowiadamy m.in. jak wykorzystać mięso z rosołu i co zrobić z czerstwego pieczywa. Dzięki proponowanym przepisom unikniesz wydawania dużych sum na artykuły spożywcze i marnowania żywności , a twoi domownicy będą zadowoleni z przyrządzanych dla nich posiłków.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.