Gotuj na parze zdrowa kuchnia siostry marii
Autor: Siostra Maria Goretti
Wydawca: Martel
To kolejna z serii znakomita książka, która pokazuje, że na parze można przygotować wszystkie warzywa,większość mięs, doskonale wychodzą ryby i owocemorza, a także jajka, omlety, kasze i ryż. Bardzosmaczne są również pierogi i kluski drożdżowe,które można w dowolny sposób nadziewać.
To kolejna z serii znakomita książka, która pokazuje, że na parze można przygotować wszystkie warzywa,większość mięs, doskonale wychodzą ryby i owocemorza, a także jajka, omlety, kasze i ryż. Bardzosmaczne są również pierogi i kluski drożdżowe,które można w dowolny sposób nadziewać.>br>Ogromną zaletą gotowania na parze jest równieżto, że potrawy przygotowuje się w zasadzie bezsoli i tłuszczu, co sprawia, że są lekkostrawne,niskokaloryczne i polecane dla wszystkich, odmałych dzieci po seniorów i osoby będące nadiecie.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.