Chleb

Chleb

Autor: Jeffrey Hamelman

Wydawca: Buchmann

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba.Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”.Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.

Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Najlepsza wśród książek kucharskich poświęconych pieczeniu chleba. Od prawie piętnastu lat znana na całym świecie jako „biblia chleba”. Zawiera 140 przepisów, od bagietek, poprzez różne rodzaje pełnoziarnistego chleba i po chleb z gruboziarnistej mąki pszennej typu semolina, aż po włoskie pieczywo drożdżowe typu focaccia.

Prezentuje całą gamę technik piekarskich na wszystkich etapach wytwarzania chleba od wytworzenia zakwasu po dekorowanie.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2025
478
Chleb
Jakub Kowalczyk
978-83-8387-534-7
pl
Twarda
4

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.