Green food. Zielono znaczy zdrowo

Różne barwy warzyw i owoców cieszą oczy, a za każdą z nich kryją się inne zalety. Zielone są nie tylko piękne, lecz także pełne zdrowia. Jarmuż, brokuły, szpinak, szczypiorek, natka pietruszki, koperek i sałata – to witaminy bez kalorii. A do tego owoce: awokado, kiwi,…

  • Autor: Opracowanie zbiorowe
  • Ilość stron: 192
  • Wydawnictwo: Olimp media
  • Numer ISBN: 978-83-7707-300-1
  • Data wydania: 2020-10-16

Różne barwy warzyw i owoców cieszą oczy, a za każdą z nich kryją się inne zalety. Zielone są nie tylko piękne, lecz także pełne zdrowia. Jarmuż, brokuły, szpinak, szczypiorek, natka pietruszki, koperek i sałata – to witaminy bez kalorii. A do tego owoce: awokado, kiwi, winogrono… można je wymieniać bez końca.

Zapraszamy do rozsmakowania się w zielonych daniach, przyrządzonych według naszych przepisów. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także zimne i ciepłe przekąski, zupy, koktajle, a nawet desery. Znajdziesz tu m.in. sałatkę ze szparagów i szpinaku, omlet z fasolką szparagową, krem z brokułów, placuszki z cukinii oraz deser jogurtowy z kiwi.

SKU: 9788377073001
Kategoria:
Tags:,

Oceny czytelników

Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.

Dodaj pierwszą recenzję “Green food. Zielono znaczy zdrowo”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *