Polska kuchnia i śpiżarnia – Izdebska Jadwiga Rerpint z oryginału wydane w 1905 roku, nakładem i drukiem Michała Arcta. Praktyczny podręcznik zawierający 1550 przepisów kuchennych i gospodarskich (z uwzględnieniem potraw jarskich), pieczenie ciast, przyrządzanie konfitur, konserwów, marynart itp. oraz dyspozycje obiadów, śniadań i kolacji zwyczajnych i wystawnych. 114 rysunków w tekście.
Polska kuchnia i śpiżarnia
Polska kuchnia i śpiżarnia – Izdebska Jadwiga Rerpint z oryginału wydane w 1905 roku, nakładem i drukiem Michała Arcta.Praktyczny podręcznik zawierający 1550 przepisów kuchennych i gospodarskich (z uwzględnieniem potraw jarskich), pieczenie ciast, przyrządzanie konfitur, konserwów, marynart itp. oraz dyspozycje obiadów, śniadań i kolacji zwyczajnych i wystawnych.114 rysunków w tekście.
- Autor: Jadwiga Izdebska
- Ilość stron: 562
- Wydawnictwo: Graf-ika
- Numer ISBN: 978-83-61889-82-3
- Data wydania: 2021-05-19
Oceny czytelników
Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.
Dodaj pierwszą recenzję “Polska kuchnia i śpiżarnia”