W tomie „Zupy” znalazły się zarówno polewki świetnie wszystkim znane m.in. barszcz biały, krupnik czy ogórkowa, jak i te nieco zapomniane, np. doskonała czernina czy delikatny krem rakowy. Obowiązkowa pozycja na półce każdego polskiego smakosza.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziejcharakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchnitradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Zupy klasyczne przecierane owocowe na zimno i na gorąco
W tomie „Zupy” znalazły się zarówno polewki świetnie wszystkim znane m.in. barszcz biały, krupnik czy ogórkowa, jak i te nieco zapomniane, np. doskonała czernina czy delikatny krem rakowy.Obowiązkowa pozycja na półce każdego polskiego smakosza.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziejcharakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchnitradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
- Autor: Hanna Szymanderska
- Ilość stron: 120
- Wydawnictwo: Multico
- Numer ISBN: 978-83-7073-864-8
- Data wydania: 2010-11-09
Oceny czytelników
Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.
Dodaj pierwszą recenzję “Zupy klasyczne przecierane owocowe na zimno i na gorąco”