Współczesna kuchnia podlaska

Współczesna kuchnia podlaska

Autor: Andrzej Fiedoruk

Wydawca: Stowarzyszenie DORZECZE

„Współczesna kuchnia podlaska” przedstawi obyczaje żywieniowe i kulturę kulinarną mieszkańców Podlasia. Gdzie i co jadają codziennie, a co od święta. Jak wygląda współczesna gastronomia, jakie są jej nowe trendy, a co pozostało z dawnych przepisów kulinarnych.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

„Współczesna kuchnia podlaska” przedstawi obyczaje żywieniowe i kulturę kulinarną mieszkańców Podlasia. Gdzie i co jadają codziennie, a co od święta. Jak wygląda współczesna gastronomia, jakie są jej nowe trendy, a co pozostało z dawnych przepisów kulinarnych.
Autor przedstawi też produkty i potrawy regionalne, a także renomowanych podlaskich producentów żywności.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2019
176
Współczesna kuchnia podlaska
978-83-64319-04-4
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.