Smaki Izraela
Autor: Nida Degutiené
Wydawca: Buchmann
Tradycja i współczesność w izraelskiej kuchni. Nowoczesna kuchnia żydowska jest połączeniem smaków, swoistą kuchnią fuision, wiążącą historyczne smaki z obecnymi. Książka jest nie tylko zbiorem kulinarnych przepisów, ale wzbogacają ją piękne, charakterystyczne barwne fotografie.
Tradycja i współczesność w izraelskiej kuchni.
Nowoczesna kuchnia żydowska jest połączeniem smaków, swoistą kuchnią fuision, wiążącą historyczne smaki z obecnymi. Książka jest nie tylko zbiorem kulinarnych przepisów, ale wzbogacają ją piękne, charakterystyczne barwne fotografie. To także wędrówka po tradycjach, świętach i obrządkach kultury żydowskiej, opowieść o smakach nowoczesnej kuchni Izraela i potrawach sporządzanych współcześnie na ulicach Jerozolimy.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.