Przewodnik kulinarny

Przewodnik kulinarny

Autor: Auguste Escoffier

Wydawca: Gruszki w popiele

"Przewodnik kulinarny" w dalszym ciągu pozostaje obowiązkową lekturą dla kucharzy - czy to początkujących czy już doświadczonych. Jest również niewyczerpanym źródłem inspiracji dla amatorów gotowania. Praktyczny poradnik, zawierający ponad 5000 receptur, od sosów poprzez przekąski, dania główne aż po desery, ukazuje niezwykłą różnorodność prezentowanych dań.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

"Przewodnik kulinarny" w dalszym ciągu pozostaje obowiązkową lekturą dla kucharzy - czy to początkujących czy już doświadczonych. Jest również niewyczerpanym źródłem inspiracji dla amatorów gotowania. Praktyczny poradnik, zawierający ponad 5000 receptur, od sosów poprzez przekąski, dania główne aż po desery, ukazuje niezwykłą różnorodność prezentowanych dań. Wydany w pełnej wersji, zawierającej cztery, uzupełniane za życia Escoffiera wydania, udowadnia to, co zawsze powtarzał sam Mistrz: gotowanie nigdy nie przestanie być sztuką. Wstęp Michela Morana, mistrza kuchni, jurora polskiej edycji MasterChef i MasterChef Junior.

Dodatkowe informacje

1 stycznia 2016
607
Przewodnik kulinarny
Magdalena Litewka
9788392129141

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.