40 przepisów królowej fasoli

40 przepisów królowej fasoli

Autor: Mikołaj Rey

Wydawca: Editions Spotkania

Pierwsza z serii "Polskie smaki Mikołaja Reya" ?niezwykła książka kucharska. Autor -? francuski kucharz polskiego ?pochodzenia od 10 lat mieszkający w Polsce, uczestnik programu "MasterC?hef", autor filmowego cyklu o kuchniach regionalnych, częsty? gość? programu „Dzień dobry TVN”.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Pierwsza z serii "Polskie smaki Mikołaja Reya" ?niezwykła książka kucharska.

Autor -? francuski kucharz polskiego ?pochodzenia od 10 lat mieszkający w Polsce, uczestnik programu "MasterC?hef", autor filmowego cyklu o kuchniach regionalnych, częsty? gość? programu „Dzień dobry TVN”. Mikołaj Rey razem z Janiną Molek, "Królową fasoli", ?prezentują? przepisy na dania z fasoli – pierogi z fasoli, rosół z fasolą, cwibak z fasoli z bakaliami i wiele, wiele innych.

Fasola, według Mikołaja Reya, kryje w sobie nieodkryty potencjał kulinarny. Warto po nią sięgać częściej ze wglądu na jej wartości odżywcze - jest bogata w potas, wapń i fosfor, zawiera lekkostrawną skrobię i substancje hamujące rozrost tkanek nowotworowych, a także rozpuszczalny błonnik, który pomaga usuwać z organizmu nadmiar cholesterolu.

Dodatkowe informacje

1 stycznia 2016
104
40 przepisów królowej fasoli
978-83-7965-172-6
Polskie smaki Mikołaja reya
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.