Odlotowe łakocie
Autor: Praca Zbiorowa
Wydawca: Jedność
W książce znajdują się oryginalne przepisy i cenne wskazówki dotyczące przygotowania ciast, kremów i niezwykłych domowych deserów. Od suflecików z kwiatami lawendy i kremu miętowego z porzeczkami po sfogliatelle ricce i czekoladowe zuccotto. Wszystko, co trzeba wiedzieć, by poczuć się w kuchni jak prawdziwy mistrz cukiernictwa.
W książce znajdują się oryginalne przepisy i cenne wskazówki dotyczące przygotowania ciast, kremów i niezwykłych domowych deserów. Od suflecików z kwiatami lawendy i kremu miętowego z porzeczkami po sfogliatelle ricce i czekoladowe zuccotto. Wszystko, co trzeba wiedzieć, by poczuć się w kuchni jak prawdziwy mistrz cukiernictwa.Klasyczne rogalikiTorcik z ricotty i grysikuFrutta martoranaCiasto z ananasami po kubańskuSmażone ciasteczka kremoweSchiacciata z winogronami
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.