Obiady
Autor: Ewa Wachowicz
Wydawca: Promiss Ewa Wachowicz
W książce zamieściłam zarówno receptury na potrawy tradycyjnej kuchni polskiej, jak i międzynarodowej, przy czym starałam się, by zaproponowane przeze mnie dania były nieco zaskakujące. Dlatego też przepis na rosół zaleca dodanie obierków z ziemniaków, udka kurczaka kąpią się w piwie, natomiast frytki zrobione są z pietruszki.
W książce zamieściłam zarówno receptury na potrawy tradycyjnej kuchni polskiej, jak i międzynarodowej, przy czym starałam się, by zaproponowane przeze mnie dania były nieco zaskakujące. Dlatego też przepis na rosół zaleca dodanie obierków z ziemniaków, udka kurczaka kąpią się w piwie, natomiast frytki zrobione są z pietruszki.
Całość ułożyłam na wzór restauracyjnej karty menu – zaczynając od przystawek, kończąc na dodatkach. Pośrodku znalazły się dwa rozdziały z przepisami na zupy i dania główne.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.