Łosoś i pstrąg przygotowanie i podawanie porady profesjonalistów
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawca: Rea
Łosoś, pstrąg... - chyba nie znajdzie się osoba, która odmówiłaby skosztowania dań z tych ryb ? delikatne, różowoczerwone, soczyste mięso rozpływa się w ustach. Nie przypadkowo ryby z gatunku łososiowych, robią się coraz bardziej popularne nie tylko wśród kucharzy, lecz także wśród zwykłych gospodyń.
Łosoś, pstrąg... - chyba nie znajdzie się osoba, która odmówiłaby skosztowania dań z tych ryb ? delikatne, różowoczerwone, soczyste mięso rozpływa się w ustach.
Nie przypadkowo ryby z gatunku łososiowych, robią się coraz bardziej popularne nie tylko wśród kucharzy, lecz także wśród zwykłych gospodyń. Dania z tych ryb mają wspaniały smak, są bardzo zdrowe a ich przyrządzenie nie zajmuje zbyt dużo czasu.
Szef kuchni odkryje sekrety kulinarne i nauczy was przygotowawać i podawać potrawy tak, jak w najlepszych restauracjach.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.