Kuchnia roślinna. Wszystko z warzyw, owoców, ziół i kwiatów

Kuchnia roślinna. Wszystko z warzyw, owoców, ziół i kwiatów

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Prószyński Media

Co zrobić z marchewki? Jak przygotować buraka? Czy gruszka dobrze smakuje z serem? Ta książka to prawdziwa kopalnia przepisów z warzyw, owoców, ziół i kwiatów. Przepisów na pyszne, odżywcze i pełnowartościowe dania oraz podpowiedzi, które pomogą ci rozpocząć przygodę z kuchnią roślinną.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Co zrobić z marchewki? Jak przygotować buraka? Czy gruszka dobrze smakuje z serem?
Ta książka to prawdziwa kopalnia przepisów z warzyw, owoców, ziół i kwiatów. Przepisów na pyszne, odżywcze i pełnowartościowe dania oraz podpowiedzi, które pomogą ci rozpocząć przygodę z kuchnią roślinną.
Proponujemy dania na pasztety warzywne, potrawki, zupy oraz warzywa faszerowane. Oczywiście w takiej książce nie może zabraknąć sałatek. To jest duży i pyszny dział. Dla wielbicieli słodkości przygotowaliśmy specjalnie desery skomponowane z warzyw lub owoców. Autorzy polecają dania na śniadania, obiady i kolacje. Każdy przepis ma podaną wartość kaloryczną, liczbę porcji oraz zawartość cholesterolu, białka i tłuszczu.

Dodatkowe informacje

1 stycznia 2016
320
Kuchnia roślinna. Wszystko z warzyw, owoców, ziół i kwiatów
978-83-8069-277-0
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.