Kuchnia bez glutenu
Autor: Wanda Bednarczuk
Wydawca: Ringier Axel Springer Polska
Jedzenie bezglutenowe może być pyszne! I zdrowe ? nie tylko dla osób cierpiących na celiakię czy alergię pokarmową, ale i dla tych, którzy chcą spróbować nowej zrównoważonej diety. Oto nasze różnorodne przepisy ? bez grama glutenu ? na pieczywo, pożywne śniadania, makarony, naleśniki, placki, zupy czy pełne dania obiadowe i oczywiście słodkie desery.
Jedzenie bezglutenowe może być pyszne! I zdrowe ? nie tylko dla osób cierpiących na celiakię czy alergię pokarmową, ale i dla tych, którzy chcą spróbować nowej zrównoważonej diety. Oto nasze różnorodne przepisy ? bez grama glutenu ? na pieczywo, pożywne śniadania, makarony, naleśniki, placki, zupy czy pełne dania obiadowe i oczywiście słodkie desery. Wszystkie są proste w przygotowaniu i zachwycają bogactwem smaku.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.