Kuchnia bez glutenu

Kuchnia bez glutenu

Autor: Wanda Bednarczuk

Wydawca: Ringier Axel Springer Polska

Jedzenie bezglutenowe może być pyszne! I zdrowe ? nie tylko dla osób cierpiących na celiakię czy alergię pokarmową, ale i dla tych, którzy chcą spróbować nowej zrównoważonej diety. Oto nasze różnorodne przepisy ? bez grama glutenu ? na pieczywo, pożywne śniadania, makarony, naleśniki, placki, zupy czy pełne dania obiadowe i oczywiście słodkie desery.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Jedzenie bezglutenowe może być pyszne! I zdrowe ? nie tylko dla osób cierpiących na celiakię czy alergię pokarmową, ale i dla tych, którzy chcą spróbować nowej zrównoważonej diety. Oto nasze różnorodne przepisy ? bez grama glutenu ? na pieczywo, pożywne śniadania, makarony, naleśniki, placki, zupy czy pełne dania obiadowe i oczywiście słodkie desery. Wszystkie są proste w przygotowaniu i zachwycają bogactwem smaku.

Dodatkowe informacje

15 lipca 2016
96
Kuchnia bez glutenu
9788380911949

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.