Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji. Czym chata bogata

Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji. Czym chata bogata

Autor: Barbara Czaykowska-Kłoś

Wydawca: Bernardinum

Barbara Czaykowska-Kłoś urodziła się na Rzeszowszczyznie 19 lipca 1944 roku. Jest technikiem żywienia oraz absolwentką studium dietetycznego. Od lat 60. mieszka w Warszawie. Jako dziecko przewędrowała z rodziną niemal całe południe Polski w poszukiwaniu bezpiecznego miejsca.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Barbara Czaykowska-Kłoś urodziła się na Rzeszowszczyznie 19 lipca 1944 roku. Jest technikiem żywienia oraz absolwentką studium dietetycznego. Od lat 60. mieszka w Warszawie. Jako dziecko przewędrowała z rodziną niemal całe południe Polski w poszukiwaniu bezpiecznego miejsca. Domu.

Przez wiele lat rodzina mieszkała na Śląsku Opolskim pośród niezwykle życzliwych miejscowych.

Wspomnienia, rodzinne historie i smaki, które jak u Prousta przenoszą w bliską sercu przeszłość, były motywem przewodnim pierwszego tomu ?Historii kuchennych?.

Drugi tom powstał z podobnej potrzeby, chociaż tęsknota do dawnych smaków i wspomnień wzbogaciła się o niewyobrażalną miłość do dzieci, wnuków, piesków, kotków, ptaków, drzew...

Porady, zdrowe mikstury, niezwykłe nalewki, potrawy, które przenoszą do dawnych zabawnych lub smutnych historii i te, które pomagają nakarmić największego niejadka.

Bogactwo smaków, wiedzy, mnóstwo ciepła i humoru...

To można znaleźć w drugiej części ?Historii kuchennych?.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2020
272
Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji. Czym chata bogata
978-83-8127-505-7
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.