Gotowanie na parze i w kombiwarze

Gotowanie na parze i w kombiwarze

Autor: Marta Szydłowska

Wydawca: Wydawnictwo SBM

Gotowanie na parze i w kombiwarze to idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Zebrane w książce przepisy dostarczą pomysłów na smaczne i zdrowe potrawy z mięsa, ryb, warzyw i owoców.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Gotowanie na parze i w kombiwarze to idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Zebrane w książce przepisy dostarczą pomysłów na smaczne i zdrowe potrawy z mięsa, ryb, warzyw i owoców.

Dodatkowe informacje

25 kwietnia 2017
0
Gotowanie na parze i w kombiwarze
9788378456988

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.