Dzikie smaki 70 przepisów na wyroby wędliniarskie z dziczyzny

Dzikie smaki 70 przepisów na wyroby wędliniarskie z dziczyzny

Autor: Robert Winckiewicz

Wydawca: Firma Księgarska Olesiejuk

Trzecia książka Roberta Winckiewicza w całości poświęcona jest dziczyźnie. Dowiesz się z niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje również, co jest potrzebne, by robić własne wędliny i kiełbasy.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Trzecia książka Roberta Winckiewicza w całości poświęcona jest dziczyźnie. Dowiesz się z niej, jak postępować z tuszą, jak konserwować i przechowywać mięso oraz jak przygotować je do dalszej obróbki. Autor opisuje również, co jest potrzebne, by robić własne wędliny i kiełbasy. Znajdziesz tu ponadto liczne przepisy na domowe wędzonki, kiełbasy i inne wyroby, a także dania z dziczyzny. Publikacja uzupełniona jest o pomysły na doskonałe dodatki podkreślające smak mięsa.

Dodatkowe informacje

31 maja 2019
192
Dzikie smaki 70 przepisów na wyroby wędliniarskie z dziczyzny
9788327473066

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.