Używamy plików cookie i podobnych technologii, aby poprawić Twoje doświadczenie na naszej stronie. Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz zaakceptować.
Pomagają nam zrozumieć, jak odwiedzający wchodzą w interakcję ze stroną.
Używane do dostarczania reklam bardziej odpowiednich dla Ciebie.
Pozwalają na zapamiętywanie Twoich preferencji i ustawień.
Pomagają dostosować treść do Twoich preferencji.
Kategoria: Kuchnia
Pierwsze wydanie: June 23, 2020
Liczba stron: 32
Tytuł oryginalny: Domowe wędliny E. Kiewnarska
ISBN: 978-83-66617-05-6
Rok wydania: 2020
Okładka: Miękka
Wydanie: 1
Autor: Elżbieta Kiewnarska
Wydawca: Graf-ika
Domowe wędliny. Solenie, wędzenie i marynowanie mięsiwa. 40 staropolskich przepisów na różne sposoby przygotowywania wędlin i wszelakich mięs. Są tu porady, jak zrobić domowej roboty szynki, kiełbasy, salcesony, balerony, kiszki pasztetowe, a także wędzone kaczki, gęsinę i oczywiście smalec i serdelki.Wszystkie przepisy opisane prosto i przystępnie.
Kategoria: Kuchnia
Pierwsze wydanie: June 23, 2020
Liczba stron: 32
Tytuł oryginalny: Domowe wędliny E. Kiewnarska
ISBN: 978-83-66617-05-6
Rok wydania: 2020
Okładka: Miękka
Wydanie: 1
Brak komentarzy.
Elżbieta Kiewnarska
Elżbieta Kiewnarska
Elżbieta Kiewnarska
Elżbieta Kiewnarska
Elżbieta Kiewnarska
Elżbieta Kiewnarska
Paulina Nawrocka-Olejniczak
Agnieszka Maciąg
Dan Richer, Katie Parla
Grażyna Betlej-Furman
Clare Andrews
Yang Liu