Bezpieczeństwo i jakość żywności

Bezpieczeństwo i jakość żywności

Autor: Stanisław Kowalczyk

Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN

Jest to pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z głównych nurtów rozważań w obszarze współczesnych problemów rozwoju gospodarki światowej.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Jest to pierwsza na rynku polskim praca, która w wieloaspektowy sposób przedstawia zagadnienia związane z bezpieczeństwem i jakością żywności. Tematyka ta należy obecnie do jednego z głównych nurtów rozważań w obszarze współczesnych problemów rozwoju gospodarki światowej.

Dodatkowe informacje

Inne
1 września 2016
0
Bezpieczeństwo i jakość żywności
9788301187378

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.