Chwasty od kuchni

Poznaj chwasty, które mijasz w parku, lesie i na łące. Przekonaj się, jak wiele mogą wnieść do twojej kuchni. Nawłoć, koniczyna, chaber to z pozoru pospolite chwasty. Czy zastanawiałeś się kiedyś, co by się stało, gdyby trafiły do twojej sałatki, lunchu i kolacji? Będzie pysznie,…

  • Autor: Piotr Ciemny
  • Ilość stron: 240
  • Wydawnictwo: Znak Koncept
  • Numer ISBN: 978-83-240-7378-8
  • Data wydania: 2021-05-19

Poznaj chwasty, które mijasz w parku, lesie i na łące.
Przekonaj się, jak wiele mogą wnieść do twojej kuchni.

Nawłoć, koniczyna, chaber to z pozoru pospolite chwasty. Czy zastanawiałeś się kiedyś, co by się stało, gdyby trafiły do twojej sałatki, lunchu i kolacji?

Będzie pysznie, zdrowo i kolorowo!

Przekonaj się, że chwasty smakują wspaniale i nawet w prostych potrawach wyglądają bosko.

Dowiedz się, jak smakują:

? pieczone gruszki z macierzanką pod orkiszową kruszonką,
? marynowane czereśnie z rumiankiem,
? szampan z kwiatów,
? ocet z porzeczek z płatkami róży.

Odkryj kulinarny potencjał w prostych potrawach na bazie chwastów!

SKU: 9788324073788
Kategoria:
Tags:, , , ,

Oceny czytelników

Ta publikacja nie ma jeszcze ocen.

Dodaj pierwszą recenzję “Chwasty od kuchni”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *