Zupy klasyczne przecierane owocowe na zimno i na gorąco
Autor: Hanna Szymanderska
Wydawca: Multico
W tomie "Zupy" znalazły się zarówno polewki świetnie wszystkim znane m.in. barszcz biały, krupnik czy ogórkowa, jak i te nieco zapomniane, np. doskonała czernina czy delikatny krem rakowy. Obowiązkowa pozycja na półce każdego polskiego smakosza.Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziejcharakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchnitradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
W tomie "Zupy" znalazły się zarówno polewki świetnie wszystkim znane m.in. barszcz biały, krupnik czy ogórkowa, jak i te nieco zapomniane, np. doskonała czernina czy delikatny krem rakowy. Obowiązkowa pozycja na półce każdego polskiego smakosza.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziejcharakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchnitradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.