Zioła na talerzu
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawca: Edipresse Książki
Zioła na talerzu to 15 barwnych historii utalentowanych kucharzy i blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół. Tomek Jakubiak porównuje tu tajską bazylię do relacji z teściową, Andrzej Polan opowiada o tym, jak szczaw przywołuje u niego wspomnienia z dzieciństwa, a Jurek Sobieniak odkrywa nieznane oblicze melisy, która większości z nas kojarzy się z deserami.
Zioła na talerzu to 15 barwnych historii utalentowanych kucharzy i blogerów, którzy zakochali się w aromacie i smaku świeżych ziół. Tomek Jakubiak porównuje tu tajską bazylię do relacji z teściową, Andrzej Polan opowiada o tym, jak szczaw przywołuje u niego wspomnienia z dzieciństwa, a Jurek Sobieniak odkrywa nieznane oblicze melisy, która większości z nas kojarzy się z deserami. Każdy z gości podzielił się także swoim ulubionym przepisem, w którym świeże zioła grają pierwszoplanowe role.
Autorzy:
- Zofia Cudny
- Lara Gessler
- Marta Dymek
- Tomek Jakubiak
- Samar Khanafer
- Daria Ładocha
- Grzegorz Łapanowski
- Marieta Marecka
- Eliza Mórawska-Kmita
- Andrzej Polan
- Paweł Sacha
- Maia Sobczak
- Jurek Sobieniak
- Tomek Woźniak
- Marianna Medyńska
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.