Zielone smaki. Kuchnia roślinna. Liście, kwiaty, łodygi

Zielone smaki. Kuchnia roślinna. Liście, kwiaty, łodygi

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Olimp media

Kuchnia roślinna może być bardzo smaczna i urozmaicona – wszystko zależy od sposobu przyrządzania. Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, kwiaty, łodygi, owoce, a tych zielonych jest całe mnóstwo.Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisówna zielone dania warzywne i owocowe.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Kuchnia roślinna może być bardzo smaczna i urozmaicona – wszystko zależy od sposobu przyrządzania. Jadalne są najróżniejsze części roślin: liście, kwiaty, łodygi, owoce, a tych zielonych jest całe mnóstwo.
Oddajemy w Twoje ręce zestaw wyjątkowo smakowitych przepisówna zielone dania warzywne i owocowe. Proponujemy nie tylko sałatki, ale także ciepłe przekąski, zupy, dania obiadowe oraz desery. Znajdziesz tu przepis na sałatkę z jarmużu, faszerowane ogórki, krem ze szpinaku, quiche z brokułem, a także koktajl z cukinii i natki pietruszki.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2018
160
Zielone smaki. Kuchnia roślinna. Liście, kwiaty, łodygi
978-83-7707-255-4
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.