Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb wyd. 2022

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb wyd. 2022

Autor: Egon Binder

Wydawca: Multico

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi przysmakami. Spis treści: Wytwarzanie dymu Piece i komory wędzarnicze Wędzenie mięsa i kiełbas Wędzenie ryb

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2022
120
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb wyd. 2022
978-83-7763-615-2
Zrób to sam
Miękka
6

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.