Uczta z restauracji wprost na twój stół
Autor: Robert Sowa
Wydawca: Słowne (dawniej Burda Książki)
Gotuj jak szef kuchni! Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać: Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą Pierś indyczą w panco z sałatką włoską Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.
Gotuj jak szef kuchni!
Znany polski szef kuchni Robert Sowa przedstawia restauracyjne przepisy, które możemy przygotować w zaciszu własnej kuchni. Naucz się przyrządzać:
- Pieczoną polędwicę wołową w skorupce ziołowej z białą fasolą
- Pierś indyczą w panco z sałatką włoską
- Crumble z orzechów włoskich z truskawkami, tymiankiem
- Zapiekane naleśniki z kurczakiem, serem pleśniowym i szpinakiem
- Papardele z sosem serowym z brokułami i kaparami
Doskonałe i wyrafinowane smaki podbiją serca twoich gości.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.