Smaki indii smaki świata

Smaki indii smaki świata

Autor: Julie Schwob

Wydawca: Buchmann

Książka dla miłośników dobrej kuchni i kulinarnych podróży. Kuchnia indyjska kształtowała się przez wiele wieków. Podstawowymi cechami są zapewne przyprawy używane do przygotowywania potraw. Tymi ziołami są oczywiście: kolendra, curry, kurkuma, czerwone i zielone strączki chili, szafran, cynamon, curry, czarne nasiona gorczycy, anyż, kozieradka, asafetyda, tamaryndowce, goździki, kardamon i wiele, wiele innych.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Książka dla miłośników dobrej kuchni i kulinarnych podróży.

Kuchnia indyjska kształtowała się przez wiele wieków. Podstawowymi cechami są zapewne przyprawy używane do przygotowywania potraw. Tymi ziołami są oczywiście: kolendra, curry, kurkuma, czerwone i zielone strączki chili, szafran, cynamon, curry, czarne nasiona gorczycy, anyż, kozieradka, asafetyda, tamaryndowce, goździki, kardamon i wiele, wiele innych.

Nowoczesna szata graficzna i niezwykle barwne fotografie.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2015
140
Smaki indii smaki świata
978-83-280-1266-0
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.