Smak dzikich roślin

Smak dzikich roślin

Autor: Patrycja Machałek

Wydawca: Znak Koncept

Łąka, las, polana, a nawet przydomowy ogródek – wszystkie te miejsca skrywają DZIKIE ROŚLINY będące skarbnicą smaku, witamin i kojących właściwości dla naszego ciała. Poznaj moc dzikich ziół, chwastów oraz liści drzew i naucz się gotować w zgodzie z rytmem natury.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Łąka, las, polana, a nawet przydomowy ogródek – wszystkie te miejsca skrywają DZIKIE ROŚLINY będące skarbnicą smaku, witamin i kojących właściwości dla naszego ciała.

Poznaj moc dzikich ziół, chwastów oraz liści drzew i naucz się gotować w zgodzie z rytmem natury.

Dzięki tej książce przygotujesz:

  • drożdżowy chleb orkiszowy na liściach łopianu
  • marmoladę z dzikiej forsycji
  • surówkę z liśćmi lipy
  • leśny dżin z jałowca
  • pokrzywowe kluseczki

i ponad 100 innych doskonałych potraw z wykorzystaniem nieoczywistych roślin rosnących blisko ciebie.

Książka Patrycji Machałek pozwoli ci odkryć właściwości nietypowych ziół, dowiesz się z niej liście jakich drzew idealnie urozmaicą domowe menu, znajdziesz inspiracje do kulinarnych eksperymentów i zaskoczysz znajomych o każdej porze roku.

SEZONOWE GOTOWANIE Z DZIKICH ROŚLIN JEST PROSTSZE, NIŻ MYŚLISZ!

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2021
272
Smak dzikich roślin
978-83-240-7373-3
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.