Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni

Autor: Zbigniew Prokopczuk

Wydawca: Olimp media

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Znajdziesz tu receptury na wyborne sery miękkie, twarde i półtwarde oraz na masło i napoje mleczne. Przepisy poprzedza rozdział, w którym autor wprowadza w tajniki wytwarzania nabiału, opisując akcesoria, etapy przygotowania oraz stosowane produkty.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2021
144
Sery, masło i jogurt. Sekrety polskiej kuchni
978-83-7707-371-1
Sekrety polskiej kuchni
Miękka ze skrzydełkami
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.