Salt Fat Acid Heat. Cztery składniki

Salt Fat Acid Heat. Cztery składniki

Autor: Samin Nosrat

Wydawca: Znak Literanova

Opanuj sztukę gotowania z jakichkolwiek produktów, gdziekolwiek jesteś, nawet bez przepisu, i odkryj sekret CZTERECH SKŁADNIKÓW.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Bestseller ?New York Timesa?! Serial na Netflixie!

Opanuj sztukę gotowania z jakichkolwiek produktów, gdziekolwiek jesteś, nawet bez przepisu, i odkryj sekret CZTERECH SKŁADNIKÓW.

Już nigdy nie będziesz kurczowo trzymać się przepisu ani zazdrościć kucharzom, którzy potrafią ugotować coś z niczego! Przełomowa metoda czterech składników pozwala improwizować w kuchni dzięki prostej formule ? o smaku decydują cztery kluczowe elementy:

? sól, która wzmacnia smak,
? tłuszcz, który nadaje wyrazistość,
? kwas, który równoważy,
? ciepło, które decyduje o konsystencji jedzenia.

Dzięki tej książce rozwiniesz intuicję kulinarną, nauczysz się ufać swojemu podniebieniu i osiągniesz mistrzostwo w gotowaniu. Zrozumiesz też, że to nie przepisy sprawiają, że jedzenie jest naprawdę smaczne.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2020
480
Salt Fat Acid Heat. Cztery składniki
Katarzyna Kmieć-Krzewniak
978-83-240-7037-4
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.