Ryby wędzenie grillowanie marynowanie

Ryby wędzenie grillowanie marynowanie

Autor: Wolfgang Hauer

Wydawca: Multico

Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Jak wędzić, grillować, marynować ryby? Świeżo wędzone ryby mają niepowtarzalny smak, zwłaszcza gdy trafią na talerz jeszcze gorące. Marynowanie ryb to doskonały sposób na dodanie smaku i aromatu rybom smażonym, pieczonym czy grillowanym. Dobrze przygotowana ryba z własnego grilla może być najlepsza na świecie! Warto poznać też sprawdzone zasady i przepisy na przechowywanie ryb w zalewie octowej.
Przeczytaj, zobacz i wypróbuj! Czytelne opisy typów wędzarni i ich budowy Przejrzyste zasady wyboru i przygotowania ryb do wędzenia Metody wędzenia i wybór właściwego drewna Wszystko o prawidłowym grillowaniu i marynowaniu ryb 25 niezawodnych przepisów na pyszne ryby i sosy do nich.Dla początkujących i doświadczonych amatorów zdrowego i smacznego jedzenia!

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2009
88
Ryby wędzenie grillowanie marynowanie
978-83-7073-761-0
Twarda

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.