Przepiśnik biblioteczny. Kulinarne propozycje pracowników Biblioteki Głównej AGH

Przepiśnik biblioteczny. Kulinarne propozycje pracowników Biblioteki Głównej AGH

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Wydawnictwa AGH

Prezentujemy Państwu Przepiśnik biblioteczny – pozycję, która w naszym zbiorze publikacji naukowych i technicznych jest absolutnie wyjątkowa. Zamiast wzorów – ingrediencje dania, zamiast wykładni – sposób jego przygotowania, zamiast tabel i schematów – zdjęcia apetycznych potraw.
Od lat pracownicy Biblioteki w dniu kiermaszu rozpieszczają nas znanymi już dobrze słodkościami i zakąskami.Są tak pyszne, tak domowe, tak naturalne i proste w wykonaniu, że wiele osób chciało poznać sekrety receptur.
Dlatego właśnie powstał Przepiśnik – od pracowników dla pracowników.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Prezentujemy Państwu Przepiśnik biblioteczny – pozycję, która w naszym zbiorze publikacji naukowych i technicznych jest absolutnie wyjątkowa.  Zamiast wzorów – ingrediencje dania, zamiast wykładni – sposób jego przygotowania, zamiast tabel i schematów – zdjęcia apetycznych potraw.
Od lat pracownicy Biblioteki w dniu kiermaszu rozpieszczają nas znanymi już dobrze słodkościami i zakąskami. Są tak pyszne, tak domowe, tak naturalne i proste w wykonaniu, że wiele osób chciało poznać sekrety receptur.
Dlatego właśnie powstał Przepiśnik – od pracowników dla pracowników.
Znajdziemy w nim zarówno przepisy inspirowane kulinarnymi książkami, blogami lub programami telewizyjnymi, jak też takie, które przez całe lata leżały w rodzinnych notatkach przekazywanych z pokolenia na pokolenie.
Od babeczek, przez ciasta, do tortu, od sałatek, przez paluchy i chlebki, po tarty i rolady. Jest też przepis na wyśmienity smalec kustosza i… mirabelkówkę po godzinach. „Wyjątkowe”, „błyskawiczne”, „zawsze się udające”, ale przede wszystkim – przez lata sprawdzone i potwierdzone znikającymi z kiermaszowego stołu w błyskawicznym tempie porcjami.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2024
120
Przepiśnik biblioteczny. Kulinarne propozycje pracowników Biblioteki Głównej AGH
978-83-67427-83-8
pl
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.