Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia
Autorzy: Bogdan Kędzia , Elżbieta Hołderna-Kędzia
Wydawca: Borgis
„Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia” to kolejna – po „Produktach pszczelich w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych” – książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i możliwości wykorzystania produktów pszczelich.
„Produkty pszczele w leczeniu chorób serca i układu krążenia” to kolejna – po „Produktach pszczelich w trudnych do leczenia chorobach dermatologicznych” – książka autorstwa prof. Bogdana Kędzi i mgr Elżbiety Hołdernej-Kędzi dotycząca właściwości i możliwości wykorzystania produktów pszczelich. W książce autorzy skupili się na prozdrowotnych właściwościach miodu, mleczka pszczelego, pyłku kwiatowego, pierzgi, propolisu i jadu pszczelego w leczeniu schorzeń związanych z układem krążenia i sercem, takich jak niewydolność serca, miażdżyca tętnic, choroba niedokrwienna serca czy nadciśnienie tętnicze.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.