Polska kuchnia i śpiżarnia

Polska kuchnia i śpiżarnia

Autor: Jadwiga Izdebska

Wydawca: Graf-ika

Polska kuchnia i śpiżarnia - Izdebska Jadwiga Rerpint z oryginału wydane w 1905 roku, nakładem i drukiem Michała Arcta. Praktyczny podręcznik zawierający 1550 przepisów kuchennych i gospodarskich (z uwzględnieniem potraw jarskich), pieczenie ciast, przyrządzanie konfitur, konserwów, marynart itp.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Polska kuchnia i śpiżarnia - Izdebska Jadwiga Rerpint z oryginału wydane w 1905 roku, nakładem i drukiem Michała Arcta. Praktyczny podręcznik zawierający 1550 przepisów kuchennych i gospodarskich (z uwzględnieniem potraw jarskich), pieczenie ciast, przyrządzanie konfitur, konserwów, marynart itp. oraz dyspozycje obiadów, śniadań i kolacji zwyczajnych i wystawnych. 114 rysunków w tekście.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2021
562
Polska kuchnia i śpiżarnia
978-83-61889-82-3
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.