Podstawy żywienia człowieka z zadaniami

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami

Autorzy: Robert Gajda , Anna Kołodziej

Wydawca: MedPharm Polska

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych. Książka została podzielona na pięć głównych części: energia i składniki pokarmowe, żywność - wartość energetyczna i odżywcza, ocena żywienia, problemy żywieniowe, planowanie żywienia.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Podstawy żywienia człowieka z zadaniami stanowi kompendium wiedzy na temat żywienia człowieka dla studentów dietetyki, żywienia człowieka oraz pokrewnych nauk medycznych lub przyrodniczych.

Książka została podzielona na pięć głównych części:
energia i składniki pokarmowe,
żywność - wartość energetyczna i odżywcza,
ocena żywienia,
problemy żywieniowe,
planowanie żywienia.

Podręcznik jest oparty na kompletnej i aktualnej wiedzy z zakresu żywienia człowieka. Unikatową wartością książki są zadania, dzięki którym czytelnik może sprawdzić i pogłębić swoją wiedzę.

Dodatkowe informacje

Medycyna i zdrowie
1 stycznia 2018
302
Podstawy żywienia człowieka z zadaniami
9788378461104

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.