Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni

Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Olimp media

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Podroby w dawnej kuchni polskiej cieszyły się dużą popularnością. Wątróbki, serca, nerki, płuca, ogon, żołądki były uważane za szczególny przysmak. Przedstawiamy tradycyjne przepisy na specjały z ich udziałem: przekąski, zupy i dania główne.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2021
112
Podroby po staropolsku. Sekrety polskiej kuchni
978-83-7707-368-1
Sekrety polskiej kuchni
Miękka ze skrzydełkami
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.