Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo

Autorzy: Dan Richer , Katie Parla

Wydawca: Znak Koncept

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy

Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję.Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!

Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.

Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.

Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.

I wiele innych!

Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa.Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi.Dowiedz się:

·Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?

·Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?

·Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?

Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy

Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!

Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.

Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.

Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.

I wiele innych!

Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:

·Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?

·Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?

·Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?

Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2025
288
Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
978-83-240-8515-6
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.