Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni

Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Olimp media

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Grzyby to nie tylko dodatki, lecz także składniki wspaniałych dań. Proponujemy przepisy na zupy, sosy, sałatki oraz przetwory z grzybów.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Książka z serii „Sekrety polskiej kuchni”. Prezentujemy pomysły na wykorzystanie zarówno hodowlanych pieczarek oraz boczniaków, jak i rozmaitych grzybów leśnych. Grzyby to nie tylko dodatki, lecz także składniki wspaniałych dań. Proponujemy przepisy na zupy, sosy, sałatki oraz przetwory z grzybów.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2021
144
Pieczarki i grzyby leśne. Sekrety polskiej kuchni
978-83-7707-366-7
Sekrety polskiej kuchni
Miękka ze skrzydełkami
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.