Pasta i basta
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawca: Jedność
Jak zawija się ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese? Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przygotowanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch.
Jak zawija się ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?
Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przygotowanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch. Zapraszamy was zatem ? wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta ? na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawiania?
To szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu świeży makaron, w każdej formie i w wielu? kolorach.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.