Pasta i basta

Pasta i basta

Autor: Opracowanie zbiorowe

Wydawca: Jedność

Jak zawija się ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese? Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przygotowanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Jak zawija się ravioli? Jaka jest różnica pomiędzy pappardelle a tagliatelle? Jak przygotowuje się pesto genovese?

Dzięki tej książce dla wszystkich, nawet tych najmniej doświadczonych kucharzy, niezwykle łatwe stanie się przygotowanie w domu apetycznych dań prosto z Włoch. Zapraszamy was zatem ? wyposażonych w fartuszek kuchenny, stolnicę i wałek do ciasta ? na lekcję zagniatania, wałkowania, lepienia, doprawiania?

To szczegółowa, kompletna szkoła gotowania, prezentująca i te podstawowe, i bardziej zaawansowane techniki, dzięki której można nauczyć się przygotowywać w domu świeży makaron, w każdej formie i w wielu? kolorach.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2015
256
Pasta i basta
Opracowanie zbiorowe
978-83-7971-040-9
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.