Kulinarna Wiola Domowy wyrób wędlin

Kulinarna Wiola Domowy wyrób wędlin

Autor: Wioletta Wójcik

Wydawca: Wydawnictwo RM

Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem… W tej książce znajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem… W tej książce znajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać wspaniały aromat domowych mięsiw na dłużej.

Z Kulinarną Wiolą – pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje ponad 400 tysięcy fanów – zaskoczysz swoją rodzinę i znajomych samodzielnie przygotowanymi pysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć!

Dodatkowe informacje

1 stycznia 2023
192
Kulinarna Wiola Domowy wyrób wędlin
978-83-8151-796-6
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.