Kuchnia meksykańska

Kuchnia meksykańska

Autor: Małgorzata Puzio

Wydawca: Arystoteles

Zawiera przepisy sztuki kulinarnej Meksyku i okolic.Łączy tradycje tubylczych Indian i wpływów hiszpańskich konkwistadorów.
Opiera się głównie na kukurydzy, roślinach strączkowych (około 20 różnych gatunków fasoli) i różnych odmianach papryki i chili.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Zawiera przepisy sztuki kulinarnej Meksyku i okolic. Łączy tradycje tubylczych Indian i wpływów hiszpańskich konkwistadorów.
Opiera się głównie na kukurydzy, roślinach strączkowych (około 20 różnych gatunków fasoli) i różnych odmianach papryki i chili.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2014
64
Kuchnia meksykańska
978-83-63803-56-8
pl
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.