Kodeks smakosza
Autor: Raisson Horace-Napoleon
Wydawca: Słowo / obraz terytoria (B)
Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza.Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace’a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków.
Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce?
Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę?
Jak zorganizować obiad z kochanką?
Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace’a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków.
Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce?
Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę?
Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast?
Kodeks smakosza odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, oferuje gruntowną wiedzę.
Dziś traktujemy go przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.