Kodeks smakosza

Kodeks smakosza

Autor: Raisson Horace-Napoleon

Wydawca: Słowo / obraz terytoria (B)

Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza.Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace’a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków.
Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce?
Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę?
Jak zorganizować obiad z kochanką?

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace’a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków.
Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce?
Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę?
Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast?

Kodeks smakosza odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, oferuje gruntowną wiedzę.
Dziś traktujemy go przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2023
256
Kodeks smakosza
978-83-8325-062-5
pl
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.