Kaukasis. Kulinarna podróż po Gruzji i innych krajach Kaukazu
Autor: Olia Hercules
Wydawca: Buchmann
Przepisy, które oddają hołd kuchni i smakom fascynującego Kaukazu ? pomostu łączącego Europę z Azją. Książka jest sentymentalną podróżą autorki kulinarnym szlakiem jej ormiańskiej rodziny. Olia Hercules za cel bierze sobie odtworzenie oryginalnych przepisów i smaków Gruzji i innych krajach regionu.
Przepisy, które oddają hołd kuchni i smakom fascynującego Kaukazu ? pomostu łączącego Europę z Azją. Książka jest sentymentalną podróżą autorki kulinarnym szlakiem jej ormiańskiej rodziny. Olia Hercules za cel bierze sobie odtworzenie oryginalnych przepisów i smaków Gruzji i innych krajach regionu.
"Gruzja zachwyca, a jej kuchnia uzależnia. Ta książka wyjaśnia dlaczego. Czytajcie, gotujcie i jedzcie!"
Marcin Meller
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.