Jest ser

Jest ser

Autor: Piotr Adamczewski

Wydawca: Bernardinum


Jest ser!to relacje z podróży dziennikarskich po Europie i Polsce w poszukiwaniu smaku serów.Druga część książki to przepisy kulinarne, w których sery są głównymi produktami.Przepisy ( a jest ich ponad 200) są przeznaczone na wszystkie posiłki czyli od śniadania po kolacje.

Książka zawiera także precyzyjną instrukcję dla amatorów jak zrobić we własnej kuchni ser długo dojrzewający.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Jest ser! to relacje z podróży dziennikarskich po Europie i Polsce w poszukiwaniu smaku serów. Druga część książki to przepisy kulinarne, w których sery są głównymi produktami. Przepisy ( a jest ich ponad 200) są przeznaczone na wszystkie posiłki czyli od śniadania po kolacje.

Książka zawiera także precyzyjną instrukcję dla amatorów jak zrobić we własnej kuchni ser długo dojrzewający.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2015
256
Jest ser
978-83-7823-518-7
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.