Jajka i sery czyli najlepsze omlety zapiekanki i sałatki
Autor: Hanna Szymanderska
Wydawca: Multico
W tomie "Jajka i sery" znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziejcharakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchnitradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
W tomie "Jajka i sery" znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziejcharakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchnitradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Dodatkowe informacje
Komentarze i rencenzje
Brak ocen, komentarzy i recenzji.
Chcesz dodać komentarz lub ocenę?
Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.