Hummus zaatar i granaty kulinarna podróż po libanie wyd. 2

Hummus zaatar i granaty kulinarna podróż po libanie wyd. 2

Autor: Samar Khanafer

Wydawca: Buchmann

Nowe wydanie jednej z najpiękniejszych książek kulinarnych Samar Khanafer zaprasza nas w kulinarną podróż po Libanie. Tamtejsza kuchnia jest niezwykle różnorodna - zarówno pod względem smaku, jak i kolorystyki. Potrawy są niezwykle łatwe do przygotowania, a przy tym bardzo zdrowe.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Nowe wydanie jednej z najpiękniejszych książek kulinarnych

Samar Khanafer zaprasza nas w kulinarną podróż po Libanie. Tamtejsza kuchnia jest niezwykle różnorodna - zarówno pod względem smaku, jak i kolorystyki. Potrawy są niezwykle łatwe do przygotowania, a przy tym bardzo zdrowe. Bogata, aromatyczna, zdrowa i smaczna - to właśnie kuchnia libańska. W książce znalazło się ponad 100 przepisów na dania charakterystyczne dla regionu. Fotografie do książki przygotował znakomity duet Zielińskich.

Autorka: pół-Polka, pół-Libanka. Uczestniczka trzeciej polskiej edycji programu "MasterChef", której umiejętności docenili między innymi Gordon Ramsay i Michel Roux. Z pasji projektantka grafiki, która po godzinach od zawsze relaksuje się w kuchni. Prowadzi cykliczne warsztaty

z kuchni arabskiej oraz blog o tematyce okołokulinarnej: www. blogsamar. com; o kuchni pisze dla portalu NaTemat, publikuje w magazynach "KUKBOOK", "Kuchnia" oraz "Smak". Częsty gość programów telewizyjnych.

Dodatkowe informacje

1 stycznia 2016
320
Hummus zaatar i granaty kulinarna podróż po libanie wyd. 2
978-83-280-3785-4
Twarda
2

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.