Free. Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru.

Free. Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru.

Autorzy: Rosella Venezia , Gabila Gerardi

Wydawca: Jedność

Pyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić ?trudne? składniki w codziennych przepisach.

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Pyszne i zdrowe łakocie dla tych, którzy muszą unikać niektórych substancji, a także dla tych, którzy ciągle poszukują nowych smaków. Ponad 70 receptur na doskonałe ciasta i desery bez glutenu, mleka, jajek czy cukru. Dodatkowo zbiór porad, jak zastąpić ?trudne? składniki w codziennych przepisach. Jeszcze nigdy słodkości ?free? nie były tak smaczne!

Książka zawiera:
ponad 70 przepisów na słodkie desery i ciasta
propozycje ich różnych wersji
wiedzę na wyeliminowanie ze składu przygotowywanych słodkości: glutenu, mleka, jajek czy cukru
zagadnienia dotyczące między innymi możliwości zastąpienia w przepisach na słodycze problematycznych składników spożywczych
piękne, kolorowe fotografie gotowych łakoci

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2017
192
Free. Słodkości bez glutenu, mleka, jajek, cukru.
Krystyna Kozak
978-83-7971-800-9
Twarda
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.