Dzikie kiszonki i inne fermentacje

Dzikie kiszonki i inne fermentacje

Autorzy: Małgorzata Ruszkowska , Kaja Nowakowska

Wydawca: Pascal

Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania! Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby. Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).

Gdzie kupić książkę, ebook, audiobook? Epub, Mobi, PDF, MP3

Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania!

Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby.

Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).

Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja!

To przede wszystkim samo zdrowie ? kiszonki i inne fermentacje pozytywnie wpływają na nasz organizm: wzmacniają jelita, poprawiają trawienie i zwiększają odporność.

Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, w której znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.

Dodatkowe informacje

Kuchnia
1 stycznia 2018
320
Dzikie kiszonki i inne fermentacje
978-83-8103-250-6
Miękka
1

Komentarze i rencenzje

Brak ocen, komentarzy i recenzji.

Chcesz dodać komentarz lub ocenę?

Aby dodawać komentarze i oceny, musisz być zalogowany.